Güncel Haberler

İstanbullular dikkat! AKOM tarih ve saat vererek uyardı: Kuvvetli sağanak geliyor…

Sıcakların ardından İstanbulluların heyecanla beklediği yağmur haberine ilişkin AKOM'dan yeni bir açıklama geldi. İBB AKOM Afet Dairesi Başkanlığı, İstanbul genelinde akşam saatlerine kadar aralıklı gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

İBB AKOM Afet İşleri Dairesi Başkanlığı, bugün akşam saatlerine kadar İstanbul genelinde aralıklı gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. AKOM'dan yapılan açıklamada, “İstanbul'da gün sağanak yağışla başladı, sıcaklık 24 derece civarında. Sabah saatlerinde başlayan yağışlar akşam saatlerine kadar aralıklarla aralıklarla devam edecek. İstanbul ili genelinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken, sıcaklıklar ise 24 derece civarında olacak. 29 derece.”

4 EYLÜL'E KADAR DEVAM EDECEK

İstanbul'da 4 Eylül'e kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlar beklense de yağışların kısa süreliğine yerel olarak kuvvetli olabileceği tahmin ediliyor. Öte yandan 6 Eylül'e kadar hava sıcaklıklarının mevsim değerleri civarında seyretmesi bekleniyor. (İHA)Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu