Güncel Haberler

Benfica, F.Bahçe'nin yıldızını da alabilir! Kerem Aktürkoğlu için geldi, F.Bahçe'nin yıldızına hayran kaldıFenerbahçe

Milli futbol takımımız, UEFA Uluslar Ligi 4. Grup ikinci maçında İzlanda'yı konuk etti. İlk maçında Galler ile berabere kalan Ay Yıldızlar, İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda Kerem Aktürkoğlu'nun hat-trick'i ile İzlanda'yı 3-1 yenerek ilk galibiyetini aldı. Türkiye'nin İzlanda'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmaya Benfica'nın yeni yıldızı Kerem Aktürkoğlu damgasını vurdu. Şampiyon, hat-trick yaparak gecenin yıldızı olmayı başardı.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'daki 4 yıllık kariyerinin ardından Benfica ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

FENERBAHÇELİ ismine hayran kaldı

Portekizli Benfica'nın başındaki Bruno Lage, İzlanda ile oynanan milli maçta Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nu tribünlerde izlerken, Portekizli teknik adam karşılaşmada sürpriz bir isme hayran kaldı.

PERFORMANSINA hayran kaldı

632e2c004e3fe1089c6b7845

Lage, maça ilk 11'de başlayan ve 87 dakikayı sahada geçiren F.Bahçe'nin yıldızı İsmail Yüksek'in performansına hayran kalırken, oyuncunun transferiyle ilgili Benfica başkanı Rui Costa'ya olumlu rapor verdi.

O da ateşli görünüyor

ismail-yuksek-fenerbahce-1690447757-112588

48 yaşındaki Portekizli teknik adamın isteği üzerine oyuncuyu kadrosuna katan Portekiz ekibinin, 25 yaşındaki forvet için ara transfer döneminde veya transfer döneminde teklif yapmayı planladığı da gelen haberler arasında. yeni sezon. Teklifin yapılması halinde Kerem ve Orkun'un da İsmail'in transferinde önemli rol oynayabileceği iddia ediliyor. Fenerbahçe'yle 3 yıl daha sözleşmesi bulunan futbol yıldızının, şartların oluşması halinde Avrupa'da oynamak istediği öğrenildi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu