Güncel Haberler

Prime Day robot süpürge indirimi bekleyenleri sevindiriyor! 10 bin TL altı modeller burada

Uzun zamandır beklenen Prime Day fırsatları nihayet kapımızda! Bu yıl 22 Temmuz'a kadar sürecek olan Prime Day, özellikle ev işlerini kolaylaştıran teknolojik ürünlerdeki indirimleriyle robot süpürge hayali kuranları sevindirecek. Yılın en büyük kampanyalarından biri olan Prime Day haftasında 10 bin TL'nin altındaki en iyi robot süpürge modellerini kaçırılmaması gerekenleri seçtik. Evinizi temizlemenin bu kadar hızlı ve eğlenceli olabileceğini hayal edebilir miydiniz? Gelelim içeriğe!

1. Kesin temizlik çözümü arayanlar için: Anker Eufy RoboVac LR30 Hibrit Siyah Robot Süpürge


Path Laser Navigasyon teknolojisi ile evinizde Z şeklinde bir temizleme yolu oluşturarak hiçbir köşeyi kaçırmayan Anker Eufy RoboVac LR30 Hybrid Black robot süpürge, Prime Day'in elektronik su deposunun en ilgi çekici ürünlerinden biri. 3000 Pa'lık yüksek emiş gücüyle halı ve sert zeminlerdeki tüm kalıntıları zahmetsizce temizleyen elektrikli süpürge, temizlik sırasında zemine uygun su akışını seçerek aşırı su tüketimini önler ve su lekesi bırakmaz. 2'si 1 arada elektrikli süpürge ve paspas fonksiyonu sayesinde aynı anda süpürüp paspaslayarak zeminlerinizi temizleyen elektrikli süpürge, kontrol edebileceğiniz çoklu kat haritalama fonksiyonu ile evinizin farklı katlarını otomatik olarak algılar. Eufy Temiz uygulaması. Üstelik Amazon Alexa ve Google Asistan desteğiyle sesli komutlarla kolayca yönetebileceğiniz robot süpürgede Prime Day fırsatlarını kaçırmayın!

Ürünü keşfedin

2. Ev temizliği artık kabus değil: Arzum AR4304 Robotek X4 LDS Siyah Akıllı Robot Süpürge


4

Dördü bir arada temizleme sistemi, yan fırçaları, döner fırça sistemi, elektrikli süpürgesi ve süpürgesiyle derinlemesine temizlik sağlayan Arzum Robotek X4 LDS Black Smart robot süpürge ile evinizi temizlemek artık her zamankinden daha kolay! 150 dakikaya kadar sürekli temizlik yapabilen siyah elektrikli süpürge, şarjı bittiğinde otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor ve tam şarj olduktan sonra kaldığı yerden devam ediyor. 20 mm'ye kadar tırmanma yeteneği ile engeller tarafından durdurulamayan süpürge, Lidar (LDS) teknolojisi ile hassas oda haritalaması yapıyor ve akıllı navigasyon sistemi ile evinizin haritasını çıkarıyor. Ayrıca Arzum Robot uygulaması üzerinden oda seçimi ve ayrılmış alan belirleme fonksiyonu ile temizliği istediğiniz alanla sınırlandırabilirsiniz.

Ürünü keşfedin

3. Harika tekliften yararlanın: Bissell EV675 Siyah Temizlik Robotu


5

Çift kenarlı fırçaları, döner fırça rulosu ve güçlü emiş fonksiyonuyla halı ve sert zeminlerde etkili temizlik sağlayan Bissell EV675 siyah temizlik robotu, üçlü temizleme sistemiyle evinizdeki her yüzeyi kusursuz bir şekilde temizliyor. 18V lityum iyon bataryası ile 100 dakikaya kadar çalışabilen elektrikli süpürge, batarya seviyesi düştüğünde otomatik olarak şarj istasyonuna dönerek şarj oluyor. Oturduğunuz yerden kontrol edebileceğiniz ve uzaktan kumandası sayesinde dilediğiniz gibi yönlendirebileceğiniz robot süpürge, sensörleri sayesinde seviye farklılıklarını tespit ederek düşme ve takılmaların önüne geçiyor. Bu mükemmel robot elektrikli süpürge Prime Day'de kaçırılamaz!

Ürünü keşfedin

4. Ev işlerini kolaylaştırıyor: Tapo RV20 Beyaz TP-Link robot elektrikli süpürge, elektrikli süpürge ve süpürge kombinasyonuyla


6

Beyaz Tapo RV20 TP-Link kombine elektrikli süpürge ve yer paspaslama robotlu süpürge, MagSlim Lidar navigasyon sistemiyle evinizin haritasını çıkarır ve dört seviyeli emiş moduyla yerdeki kiri hızla temizler. Üç saate kadar sürekli temizlik yapabilen beyaz elektrikli süpürge, çift taraflı fırçası ve ultra ince 7,8cm tasarımı sayesinde mobilyaların altına kolaylıkla giriyor. 2700 Pa emiş gücüyle zemindeki en küçük toz ve kiri bile ortadan kaldıran elektrikli süpürge, 2600 mAh bataryası sayesinde evin temizliğini kesintisiz hale getiriyor. Prime Day haftasında TP-Link markalı harika robot süpürgeye sahip olarak ev temizliği yorgunluğuna son verin!

Ürünü keşfedin

5. Yükünüzü hafifletmek için mükemmel bir yardımcı: Hoover H-GO 300 Hydro 2'si 1 Arada Siyah Akıllı Robot Süpürge


7

Hem süpürme hem de temizleme fonksiyonlarıyla donatılmış Hoover H-GO 300 HYDRO 2'si 1 Arada Siyah Akıllı Robot Süpürge, yıkanabilir EPA filtresi sayesinde pratik ve yüksek performanslı temizlik sunarken, 18 V lityum iyon pil ile 120 dakika çalışma süresi sunuyor. çalışma süresi tek tuşla sürekli çalışma modunda uzun süreli kesintisiz temizlik sağlar. Elektrikli süpürgenin şarjı 4-5 saat süren fırçasız motor teknolojisi Direct Impulse Motor, güçlü emiş gücü ve yüksek verimliliğiyle standart fırçalara göre %20 daha fazla toz topluyor. Ahşap, halı gibi farklı yüzeylerde derinlemesine temizlik yapabilen 5 farklı temizleme modu (otomatik, paralel, kenar/köşe, nokta, manuel) ile her duruma uygun bir işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Ürünü keşfedin

6. Bir elektrikli süpürgeden daha fazlası: Mop İstasyonlu Yeedi Akıllı Beyaz Süpürge ve Moplu Robot Süpürge


8

İstasyonuna entegre çamaşır makinesi sistemi ile çamaşırlarınızı temizleyen Yeedi Mop İstasyonlu Beyaz Süpürge ve Moplu Robot Süpürge, zemin tiplerini algılayarak evinizi en uygun şekilde temizliyor ve birden fazla alanı aynı anda temizliyor. 3500 ml su deposu. 360° hareket eden ve 10 N basınçtaki bezleri ile en inatçı lekeleri bile çıkarmayan elektrikli süpürge, altıgen tasarımlı bez tutucuları ile her köşeyi kusursuz bir şekilde temizleyerek halılarınızı korur. Halı algılama sensörü sayesinde halının üzerine bulaştığında temizliği durdurarak değerli halılarınızı koruyan robot süpürge, kirli suyu ayrı bir tankta toplayıp temizlik sonrası bezleri otomatik olarak kurutarak küf ve küf kokularının oluşmasını engeller. 2500Pa'ya varan yüksek emiş gücüyle kırıntıları, evcil hayvan tüylerini ve tozları zahmetsizce temizleyen Yeedi, evinizde her zaman temiz ve ferah bir ortam yaratıyor.

Ürünü keşfedin

7. Evcil hayvanı olanlar için harika bir seçim: Lefant Robot Süpürge


9

Engelleri ve çarpışmadan geri çekilmeyi algılayan FreeMove 3.0 teknolojisi sayesinde yemek masası ve sandalyeler arasında rahatlıkla hareket ederek yatakların altına girebilen Lefant Robot Süpürge, ince gövdesi (28x28x6,9 santimetre) ile dar alanlarda bile temizlik yapıyor. . 600 ml'lik geniş toz haznesi sayesinde geniş yüzeyleri tek seferde temizleyebildiği için haftada bir kez boşaltmanız yeterli olacaktır. 5000 Pa'lık çok güçlü emiş gücüyle elektrikli süpürge, saçları, küçük demir parçalarını ve daha fazlasını hızlı bir şekilde toplar ve 250 dakika boyunca sürekli çalışarak, büyük ailelere bile yetecek kadar 200 metrekarelik bir alanı hızlı bir şekilde süpürür. Fırçasız emiş portu tasarımı sayesinde bakımı oldukça kolay olan elektrikli süpürgenin akıllı kontrol özelliklerini Lefant uygulaması üzerinden ayarlayabilir, temizlik süresini belirleyebilir, geniş harita izini görüntüleyebilir ve Alexa ve Google Asistan ile uyumlu kullanabilirsiniz. sesli komutlarla.

Ürünü keşfedin

Bonus: Philips XU3000/01 Aqua 3000 Serisi siyah temizlik robotu


2

Prime Day indirimlerini takip edenler, çok satanlar listesinin zirvesindeki yerini koruyan Philips robot süpürge ile ev temizliğini zahmetsizce tamamlayabiliyor. Kaliteli ve uzun ömürlü bir robot süpürge almayı planlıyorsanız ıslak ve kuru temizleme özelliğine sahip Philips XU3000/01 Aqua 3000 serisi tam size göre. Zarif siyah tasarımıyla dikkat çeken elektrikli süpürge, 4000 Pa'ya varan ultra yüksek emiş gücüyle kırıntılardan büyük kir parçalarına kadar her şeyi toplamakla kalmıyor, aynı zamanda emiş gücünü otomatik olarak artırarak ince ve derin tozları da temizliyor. halıya ya da halıya çıktığınızda. 360° lazer navigasyonla evinizin her köşesini tarayan ve hiçbir alanı kaçırmayan Philips HomeRun elektrikli süpürge uygulamasıyla istediğiniz odaları tek dokunuşla temizleyebilir, kişiselleştirilmiş temizlik planları oluşturabilirsiniz.

Ürünü keşfedin

Bu içerik 18 Temmuz 2024'te yayınlandı. Listelenen ürünlerin indirimli fiyatları ve fiyatları, içeriğin yayınlanmasından bu yana değişmiş olabilir.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu